TOPlist

Ochrana osobních údajů

Veškeré údaje, které zde zákazník uvádí podléhají ustanovením z.č. 101/2000 Sb., Zákona o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších novel.

 Provozovatel těchto stránek (který je zároveň provozovatelem elektronického obchodu) je správcem a současně zpracovatelem osobních údajů ve smyslu výše uvedeného zákona. Tyto stránky obsahují platné identifikační údaje provozovatele elektronického obchodu a aktualizovaný seznam kontaktů pro styk se zákazníky.

 Veškeré nakládání s osobními údaji zákazníků se řídí z.č. 101/2000 Sb., Zákonem o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších novel a ostatními právními předpisy platnými na území ČR.

 Zákazník svým svobodným rozhodnutím (stisk tlačítka „Potvrdit“) dává najevo, že si je vědom všech výše uvedených skutečností a souhlasí s dalším zpracováním svých osobních údajů pro účely obchodní činnosti provozovatele těchto stránek


Zobrazit detail produktu Mobilní telefon myPhone Hammer Blade stříbrný
Mobilní telefon myPhone Hammer Blade stříbrný

myPhone Hammer Blade je obrněný smartphone pro ty nejnáročnější uživat... 

4 950,40
Zobrazit detail produktu Mobilní telefon CPA Halo plus červený
Mobilní telefon CPA Halo plus červený

CPA Halo Plus je seniorský telefon s barevným displejem, který vás pře... 

735,50
Zobrazit detail produktu Mobilní telefon myPhone Halo S černý
Mobilní telefon myPhone Halo S černý

myPhone Halo S je telefon s vysouvací klávesnicí s velkými tlačítky. T... 

1 148,80



C.P.A. Czech s.r.o, ul. U Panasonicu 376, 530 06 Pardubice - Staré Čivice, tel. +420 466 734 113 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.