TOPlist

Ochrana osobních údajů

Veškeré údaje, které zde zákazník uvádí podléhají ustanovením z.č. 101/2000 Sb., Zákona o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších novel.

 Provozovatel těchto stránek (který je zároveň provozovatelem elektronického obchodu) je správcem a současně zpracovatelem osobních údajů ve smyslu výše uvedeného zákona. Tyto stránky obsahují platné identifikační údaje provozovatele elektronického obchodu a aktualizovaný seznam kontaktů pro styk se zákazníky.

 Veškeré nakládání s osobními údaji zákazníků se řídí z.č. 101/2000 Sb., Zákonem o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších novel a ostatními právními předpisy platnými na území ČR.

 Zákazník svým svobodným rozhodnutím (stisk tlačítka „Potvrdit“) dává najevo, že si je vědom všech výše uvedených skutečností a souhlasí s dalším zpracováním svých osobních údajů pro účely obchodní činnosti provozovatele těchto stránek


Zobrazit detail produktu Mobilní telefon myPhone Halo S černý
Mobilní telefon myPhone Halo S černý

myPhone Halo S je telefon s vysouvací klávesnicí s velkými tlačítky. T... 

1 148,80
Zobrazit detail produktu Mobilní telefon CPA Halo plus červený
Mobilní telefon CPA Halo plus červený

CPA Halo Plus je seniorský telefon s barevným displejem, který vás pře... 

487,60
Zobrazit detail produktu Mobilní telefon CPA Halo plus černý
Mobilní telefon CPA Halo plus černý

CPA Halo Plus je seniorský telefon s barevným displejem, který vás pře... 

487,60



C.P.A. Czech s.r.o, ul. U Panasonicu 376, 530 06 Pardubice - Staré Čivice, tel. +420 466 734 113 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.