TOPlist

Ochrana osobních údajů

Veškeré údaje, které zde zákazník uvádí podléhají ustanovením z.č. 101/2000 Sb., Zákona o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších novel.

 Provozovatel těchto stránek (který je zároveň provozovatelem elektronického obchodu) je správcem a současně zpracovatelem osobních údajů ve smyslu výše uvedeného zákona. Tyto stránky obsahují platné identifikační údaje provozovatele elektronického obchodu a aktualizovaný seznam kontaktů pro styk se zákazníky.

 Veškeré nakládání s osobními údaji zákazníků se řídí z.č. 101/2000 Sb., Zákonem o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších novel a ostatními právními předpisy platnými na území ČR.

 Zákazník svým svobodným rozhodnutím (stisk tlačítka „Potvrdit“) dává najevo, že si je vědom všech výše uvedených skutečností a souhlasí s dalším zpracováním svých osobních údajů pro účely obchodní činnosti provozovatele těchto stránek


MOBILNÍ TELEFON CPA HALO X ČERNÝ

Mobilní telefon vhodný pro všechny uživatele, kteří chtějí dotykový te... 

1 314,10
TEKUTÁ NANO OCHRANA DISPLEJE Liquid-Armor - SADA PRO 1 TELEFON

Popis: LIQUID-ARMOR je horká novinka na českém trhu v kategorii ochr... 

288,40
MOBILNÍ TELEFON CPA HALO 13 ČERNÝ

Buďte stále ve spojení se svými milovanými s telefonem CPA Halo 13. Te... 

818,20



C.P.A. Czech s.r.o, ul. U Panasonicu 376, 530 06 Pardubice - Staré Čivice, tel. +420 466 734 113 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.