TOPlist

Ochrana osobních údajů

Veškeré údaje, které zde zákazník uvádí podléhají ustanovením z.č. 101/2000 Sb., Zákona o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších novel.

 Provozovatel těchto stránek (který je zároveň provozovatelem elektronického obchodu) je správcem a současně zpracovatelem osobních údajů ve smyslu výše uvedeného zákona. Tyto stránky obsahují platné identifikační údaje provozovatele elektronického obchodu a aktualizovaný seznam kontaktů pro styk se zákazníky.

 Veškeré nakládání s osobními údaji zákazníků se řídí z.č. 101/2000 Sb., Zákonem o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších novel a ostatními právními předpisy platnými na území ČR.

 Zákazník svým svobodným rozhodnutím (stisk tlačítka „Potvrdit“) dává najevo, že si je vědom všech výše uvedených skutečností a souhlasí s dalším zpracováním svých osobních údajů pro účely obchodní činnosti provozovatele těchto stránek


Zobrazit detail produktu MOBILNÍ TELEFON CPA HALO 13 ČERNÝ
MOBILNÍ TELEFON CPA HALO 13 ČERNÝ

Buďte stále ve spojení se svými milovanými s telefonem CPA Halo 13. Te... 

818,20
Zobrazit detail produktu TEKUTÁ NANO OCHRANA DISPLEJE Liquid-Armor - SADA PRO 1 TELEFON
TEKUTÁ NANO OCHRANA DISPLEJE Liquid-Armor - SADA PRO 1 TELEFON

Popis: LIQUID-ARMOR je horká novinka na českém trhu v kategorii ochr... 

288,40



C.P.A. Czech s.r.o, ul. U Panasonicu 376, 530 06 Pardubice - Staré Čivice, tel. +420 466 734 113 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.